5 april 2018 : jaarvergadering & BG Café

Jaarvergadering & BG Café: van, voor en door bewoners

IEDEREEN WELKOM!

Op donderdag 5 april is de algemene ledenvergadering van de BG, met aansluitend het BG Café. Het wordt weer een avond van, voor en door mensen uit De Steeg. We hopen dat u allemaal komt! De avond begint om 20.00 uur, in het Parkhuis.

Centraal staat het verbinden
Na de gebruikelijke onderdelen van de jaarvergadering – notulen, financieel jaarverslag – gaan we verder met het ‘verbinden’ van de inwoners van de Steeg. Hiervoor hebben we weer verschillende clubjes in de Steeg uitgenodigd om met u in gesprek te gaan over de activiteiten van het afgelopen jaar en over de komende activiteiten. Hoe kijkt u daar tegenaan? Vertel het ons op deze avond.
Verder wordt de Steegse Kei uitgereikt, de (aanmoediging ’s) Prijs voor de Steegse Kei die zich bovengemiddeld en belangeloos in zet voor de Steegse bewoners… Na een aantal voordrachten is er weer 1 persoon gekozen, die nog van niets weet, en die op deze avond deze prachtige wisseltrofee in ontvangst mag nemen!

Lees meer: 5 april 2018 : jaarvergadering & BG Café

Belangengemeenschap De Steeg en Havikerwaard

Contact / Bestuur

Bestuur Belangengemeenschap De Steeg en Havikerwaard Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter: Edwin Teunissen – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Marja Schuchard – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester: Jaap Wieringa – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contributie
De contributie voor de belangengemeenschap De Steeg en Havikerwaard bedraagt € 7,50 voor éénpersoonshuishoudens en € 10,00 euro voor meerpersoonshuishoudens. Wij verzoeken u vriendelijk om een machtiging te verlenen voor het afschrijven van de contributie, u kunt dat hier downloaden. Indien u dit liever niet doet verzoeken wij u het bedrag in het eerste kwartaal over te maken op rekeningnummer NL87 INGB 0003 4423 42 ten name van Belangengemeenschap De Steeg en Havikerwaard.

Advertenties
Indien u wilt adverteren in ons goed gelezen blad Boom
en Stroom dan stellen wij dat zeer op prijs. Wij streven er naar het blad 3
keer per jaar bij alle inwoners op de mat te laten vallen. Hieronder treft u de
tarieven aan. Indien u wilt adverteren of vragen daarover heeft kunt u contact
opnemen met Edwin Teunissen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .