De Steeg aan tafel

De Steeg Aan Tafel

Na het succes van vorig jaar begint de herfst dit jaar met de tweede editie van “De Steeg aan tafel” op zaterdag 15 oktober a.s. De maaltijd wordt ook deze keer samengesteld uit mooie producten en lekkere bereidingen van onze eigen lokale Steegse ondernemers. Ook de aankleding, muziek en bediening komen voor rekening van mensen uit ons dorp. Het doel van deze maaltijd is om dorpsgenoten met elkaar in contact te brengen; samen eten verbindt!

Ook is het een mooi moment voor de ondernemers om te laten zien wat voor mooie producten ze te bieden hebben. De maaltijd vindt plaats op zaterdagavond 15 oktober vanaf 17.30 uur in De Boecop aan de Diepesteeg 1. De kosten zijn 7,50 Euro voor volwassenen en 5 Euro voor kinderen tot 18 jaar.
U kunt zich t/m 30 september aanmelden door het antwoordkaartje met het contante bedrag in te leveren op de Carmiggelthof 1 op werkdagen tussen 18.00 en 21.00 uur. Het antwoordkaartje zit aan de flyer die in de week van 12 september huis aan huis verspreid is. Heeft u nog vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De Steeg aan Tafel

Zaterdagavond 21 maart stond in het teken van “de Steeg aan Tafel”.

Het leek ons leuk om voor onze dorpsgenoten, jong en oud(er), een gezellige maaltijd/avond te organiseren. En hier leek zeker behoefte aan! Binnen drie dagen na het verspreiden van de uitnodiging was de inschrijving al vol en visten andere dorpsgenoten achter het net!

In de prachtige nieuwe ontmoetingsruimte De Boecop in het hart van het dorp konden de Stegenaren en Stegenezen onder de sfeervolle klanken van de band Lazy Sunday Café genieten van een heerlijk avondje uit, waarbij ontmoeting, gezelligheid, lekker eten en drinken centraal stond.
En lekker was het zeker!

Lees meer: De Steeg aan Tafel

De Steeg aan tafel

DE STEEG - Voor Stegenaren, door Stegenaren. Dat is het credo van De Steeg aan tafel, een dorpsmaaltijd die 21 maart vanaf 18.00 uur wordt gehouden in Kerk op Steeg.